3 / 4

Evolutia pietei in 2009

In ceea ce priveste evolutia pietei in 2009, Ramona Vintila considera ca este dificil de facut previziuni deocamdata, dat fiind faptul ca iarna reprezinta extrasezonul in ceea ce priveste desfasurarea acestui sport. Comenzile si rezervarile pentru lunile aprilie-noiembrie reprezinta insa un semn al faptului ca valoarea pietei nu va scadea in 2009, cel mai sumbru scenariu al reprezentantilor de la Lac de Verde fiind o stagnare.

Un alt aspect care da incredere celor care activeaza in acest domeniu este organizarea in septembrie 2009 a primului Open al Romaniei, la care vor participa peste o suta de jucatori si care se va desfasura la Lac de Verde, a doua editie urmand sa aiba loc la Paul Tomita Golf Club.

Chiar daca este de parere ca activeaza pe o piata mult prea slab dezvoltata in Romania pentru a face previziuni pentru anul 2009, Emil Manoiu considera ca un semn bun il constituie cresterea sustinuta a ponderii membrilor romani in numarul total al clientilor ce apeleaza la serviciile Clubului Diplomatic Bucuresti.

“Intrucat nu am avut cresteri spectaculoase nu ne asteptam nici la regresii, iar daca lucrurile vor evolua conform planului, ne asteptam chiar la o crestere a afacerilor cu 20 la suta in 2009”, adauga Marian Coroiu.

Cititi mai multe cu privire la practicarea golfuluii in Romania



Inapoi la articol

Setari Cookie-uri