2 / 6

O zi din viata unui trainer

Considera ca profesia de trainer este una extraordinara pentru sansa de a dezvolta organizatii si oamenii din organizatii, ceea ce ii confera mereu energia de care are nevoie. In acelasi timp, este constient de dezavantajul unui „job singuratic”, care pentru un trainer full-time reprezinta 3-4 zile de training pe saptamana.

„In aceste trei sau patru zile te vei trezi dimineata, vei calatori in timpul orelor de varf si atunci cand ajungi la destinatie – locatia in care se va tine trainingul – organizezi sala si te pregatesti mental pentru intampinarea oamenilor la ora 9 sau 10. De cele mai multe ori, trainingurile dureaza pana in jurul orei 5 sau 6 seara, dupa care iti iei la revedere de la participanti, eliberezi sala, te intorci acasa tot in jurul orelor de varf, iei cina si incepi sa pregatesti trainingul de a doua zi. In cel mai fericit caz, iti intalnesti colegii o data pe saptamana, dar de cele mai multe ori nu reusesti sa-i intalnesti decat o data la doua saptamani”.

Trainerii trebuie sa-si castige venitul anual planificat in treizeci si opt de saptamani cu productivitate, ceea ce inseamna ca in aceasta perioada abia daca au timp de viata sociala.

In restul de 14 saptamani ale anului, un trainer se bucura insa de mai multa libertate decat majoritatea angajatilor, asa ca poate folosi timpul pentru a urma cursuri sau pentru a profita de o vacanta prelungita.


Inapoi la articol

Setari Cookie-uri