3 / 6

„Fac acest lucru zilnic si inca invat”

Tine traininguri, sesiuni de coaching si ofera consultanta pentru grupuri alcatuite din lideri, manageri, membri consiliilor sau echipei de management, pe teme precum dezvoltare proprie sau cea a organizatiilor pe care le reprezinta, prin dezvoltarea resurselor umane. „Fac acest lucru zilnic si inca invat”. In activitatea de nouasprezece ani si-a dezvoltat anumite credinte. Crede ca succesul unei organizatii este determinat in mare parte de oameni si recunoaste ca aceasta convingere il face sa fie mai putin receptiv la ideei care sustin contrariul.

In calitate de manager, adopta un stil bazat pe coaching si delegare desi recunoaste ca din acest motiv se afla intr-un conflict continuu cu nevoia de a avea controlul asupra lucrurilor si situatiilor.

„Chiar cred ca managerii ar trebui sa fie lenesi si sa isi puna angajatii sa munceasca. Pe de alta parte, trebuie sa recunosc ca aceste stiluri de management nu sunt intotdeauna eficiente. Din acest motiv, flexibilitatea stilurilor este una dintre cele mai importante competente manageriale”, este de parere John Bax.

In contextul actual al crizei economice, considera insa ca cele mai multe companii necesita o abordare a managementului crizei, iar arta de a fi un bun manager consta in a pastra angajatii motivati, in pofida unor informatii transmise de cele mai multe ori de sus in jos, si care uneori pot fi neplacute.

Fotto: Echipa Tryact HRD

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri