4 / 6

Asumarea responsabilitatilor si acceptarea consecintelor

Ca o consecinta a activitatii pe care o desfasoara, John Bax intra in contact in special cu manageri de resurse umane. Lucrand si in Romania, este impresionat de cunostintele detinute de cei din domeniul managementului in HR, dar si de ideile, nerabdarea cursantilor de a invata si vointa acestora de a lucra intensiv.

„In acelasi timp, sunt confruntat in permanenta cu un conflict care vizeaza valorile personale de asumare a responsabilitatii si acceptarea consecintelor, cat si comportamentul unei parti importante din locuitorii Bucurestiului”, adauga Bax.

El insista pe acest conflict si il considera esential, mai ales ca nivelul constiintei de sine vine din reflectare, introspectie si din puterea de a-ti asuma partea ta de responsabilitate din esecul sau succesul cuiva.

„Sunt convins ca Bucurestiul ar avea foarte mult de beneficiat din aceasta atitudine in zone diverse si pe niveluri diferite”, continua John Bax.

Principala schimbare pe care spera sa o realizeze romanii este aceea de a se reorienta dinspre o perspectiva mecanica si procedurala la una concentrata pe rezultate, folosind combinatia dintre creativitate si cea mai buna practica.

In ceea ce priveste cresterea performantei in functie de trasaturi culturale sau organizationale, vreau sa mentionez ca rareori depinde de doar una sau cealalta dintre ele.


Inapoi la articol

Setari Cookie-uri