2 / 5

"Oamenii de afaceri ar trebui sa fie un etalon in societate"

Din paleta larga de optiuni in domeniul consultantei de imagine, Mihaela Berciu a ales sa se specializeze pe tinuta de business, considerand ca oamenii de afaceri sunt sau ar trebui sa fie un etalon in societate.

"Pana la urma, ei sunt cei care fac si desfac viitorul tarii, acestia ne reprezinta, vizibil, in fata lumii intregi. Calatoresc destul de des, iar faptul ca reuseam, in orice aeroport, sa-i identific pe oamenii de afaceri romani inainte de a-i auzi vorbind, m-a determinat sa ma indrept spre acest domeniu”.

Momentan, colaboreaza mai putin cu persoane private, indreptandu-si atentia spre lucrul cu grupuri mai mari de persoane. Totodata, dezvolta o platforma de seminarii si conferinte. Intrucat acest concept de consultant de imagine este foarte nou in Romania, Mihaela Berciu considera ca necesita, inainte de toate, o prezentare corecta atat a importantei, cat si a nevoii construirii si proiectarii unei imagini profesionale corecte, in vederea obtinerii succesului in cariera pe care fiecare dintre noi si-o doreste.

"Chiar daca haina nu-l face pe om, il ajuta, cu siguranta, ca la prima vedere, sa fie apreciat si privit cu o mai larga deschidere de ceilalti. Studiile arata ca mintea umana evaluaza si eticheteaza o persoana in primele 60 secunde ale intalnirii. Tinand cont de acest lucru, haina ajuta ca eticheta sa fie favorabila, dar comunicarea ulterioara trebuie sa sustina ceea ce haina a prezentat”.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri