2 / 4

Istorie de patru generatii in aceasta meserie in familia Voinea

Geta Voinea a intrat in aceasta lume a coafurilor in anul 1982, avand o traditie de patru generatii in familie si un exemplu in mama sa pe care o considera si astazi una dintre cele mai bune profesioniste in domeniu.

In 1990 a plecat pentru prima oara din tara pentru a urma cursuri cu cei mai mari stilisti din lume, sa participe la expozitii internationale si sa lucreze in saloane pentru a fura meserie.

Este de parere ca, pentru a deschide propriul salon trebuie sa te formezi si ca lider, asa ca a urmat o perioada de formare la Oriflame, unde a ajuns in noua luni director executiv si a invatat ce inseamna sa faci vanzari si sa devii un lider.

In 1997 a deschis primul salon, Gett`s Hair Studio, intr-un apartament mic, cu o investitie initiala de 25.000 dolari, banii pe care ii castigase la Oriflame si pe care a invatat ca trebuie sa-i investeasca. La acestea se adauga sute de mii de euro investite de-a lungul anilor in propria formare profesionala.

Dupa divortul de sotul sau, saloanele Gett`s au ramas in proprietatea acestuia, asa ca, in 2003, la varsta de patruzeci de ani, a inceput de la zero, deschizand primul salon care ii poarta numele cu imprumuturi din banci si de la parinti.

Imagine din calendar 2009, Foto: Ionut Staicu

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri