3 / 6

Cele mai scumpe si extravagante servicii

Printre cele mai scumpe servicii oferite de clinicile stomatologice in ceea ce priveste estetica dentara, se regasesc restaurarea danturii cu coroane ceramice pe suport zirconiu sau integral zirconiu, realizate prin frezare computerizata. In clinicile Velvet, o coroana ceramica pe suport zirconiu sau integral zirconiu costa 1600 lei.

Tot aici, se incadreaza si aparatele dentare linguale Incognito, invizibile, datorita aplicarii lor pe partea orala a arcadelor dentare Pretul unui astfel de aparat poate ajunge la 4500 euro pentru ambele arcade.

La DentalMed, cel mai scump serviciu in domeniul cosmeticii dentare este pachetul de albire, care contine sedinta de periaj profesional, detartraj cu ultrasunete, airflow si albire cu Lampa cu Accelerator de Albire. Pachetul are o valoare de 2.100 de lei, iar tratamentul se desfasoara pe parcursul a 3 sedinte a cate 10 minute fiecare.

Cele mai extravagante servicii ale clinicilor de stomatologie sunt tatuajele dentare si bijuteriile dentare.

Pretul tatuajelor dentare difera in functie de materialul aplicat pe dinte, printre care se regaseste aur de 22 de carate, diamant de 1.8 mm cu pretul de 450 lei sau zirconiu de 200 de lei.

“Pentru ca rezultatul sa fie cat mai bun, pacientul care doreste un tatuaj dentar opteaza initial si pentru o albire profesionala cu laser care costa 1900 de lei, avand si un periaj si un detartraj cu ultrasunete”, declara Olivia Bugaciu.

Cele mai solicitate servicii sunt insa cele de albire si detartraj.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri