5 / 6

Evolutie

In ceea ce priveste evolutia acestui segment de piata, parerile jucatorilor in domeniu sunt impartite. Astfel, Mariana Oancea isi exprima increderea in cresterea cererii, determinata de imbunatatirea nivelului educatiei denature.

“Standardele tot mai ridicate in ceea ce priveste cerintele pacientilor legate de estetica dentara, ne indreptateste sa credem ca acest segment este in ascensiune, in ciuda situatiei economice globale”, adauga Olivia Bugaciu.

La fel de optimista este si Oana Taban, ea bazandu-se pe studiile de specialitate, care arata ca nivelul serviciilor stomatologice din Romania va evolua in urmatorii 20 de ani mai mult decat a facut-o in ultimii 50 de ani, urmand tendintele practicilor in domeniu din America.

De asemenea, considera ca directia strategica care trebuie abordata vizeaza implementarea in permanenta a unor programe de specializare in domeniul stomatologic si obtinerea unui raport calitate-pret favorabil clientilor, cu un indice al nivelului calitatii variabil, obligatoriu in continua crestere fata de cel al preturilor, in conditii de criza sau nu.

"Mergand pe acest principiu, evolutia acestui segment de piata este inevitabil una progresiva", completeaza Oana Taban.

Irina Gherghina este insa de parere ca, in perioada urmatoare, nu va avea loc o modificare importanta a cererii de astfel de servicii comparativ cu restul manoperelor stomatologice.






Inapoi la articol

Setari Cookie-uri