4 / 7

Las Salinas Beach, Benisaras Beach, Playa d`en Bossa, Ibiza, Spania

Ibiza este deja celebra ca insula a petrecerilor. Aici oamenii se distreaza, canta, danseaza, se bucura de viata si stralucesc zi si noapte. Pe intreg tarmul Ibizei au loc petreceri pe plaja, mai mult sau mai putin spontane, mai mult sau mai putin promovate. Nu e deci de mirare ca unele din cele mai tari petreceri pe plaja se desfasoara aici, pe Insula Alba.

La 3 km de Ibiza Town se gaseste Playa d`en Bossa, cea mai lunga plaja de pe insula, plina de baruri, cafenele si terase. De aici se vede superb Dalt Vila - Orasul vechi. Si aici se afla celebrul Bora Bora, bar unde se asculta house toata ziua. Chiar langa Bora Bora si Space, pe plaja, se afla Playa d`en Bossa Club.

Insa, pe langa celebrele Cluburi - Pacha, Amnesia, Privilege, El Divino sau Eden - care au cate o petrecere tematica in fiecare seara, ne concentram acum pe petrecerile pe plaja, care, la modul general, se impart in doua tipuri:

- cele frecventate de fotomodele ce se bucura de muzica, atmosfera si coktail-uri speciale inainte de a se retrage cu partenerii lor pe iahturi,
- cele frecventate de petrecareti boemi, veseli, liberi si bucurosi ca pot sa se manifeste fara inhibitii si retineri, sa bata din tobe si sa se bucure ca traiesc si ca sunt impreuna.

Prima categorie de petreceri se organizeaza mai ales in zona de Sud. Iar pentru zona de Sud reprezentativa este Plaja Las Salinas - unde petrecerile sunt pline de celebritati.

A doua categorie de petreceri, mai boeme, se organizeaza mai ales in partea de Nord a insulei, considerata inca nu foarte dezvoltata. Iar plaja reprezentativa este Plaja Bensaras, unde lume de tot felul danseaza, bate in tobe si petrece langa focurile aprinse direct pe plaja. In fiecare Duminica veti gasi usor locatia petrecerii.

O alta locatie foarte speciala pentru petreceri pe plaja in Ibiza este barul Blue Marlin din Cala Jondal. Aici trag yachturi superbe din care coboara femei frumoase si barbati siguri pe ei. DJ-ul canta intre sezlonguri si hamace, incalzind atmosfera pentru distractia din noaptea ce va sa vina. Beti aici un Mojito, relaxati-va, bronzati-va si apoi puteti merge intr-o alta locatie de Beach Party specific Ibizei pe Playa de Illetas.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri