6 / 7

Concurs organizat cu 30.000 de euro

Industria barmanilor de flair profesionisti din Romania a inceput sa prinda contur in anul 2001, odata cu infiintarea primei academii. A urmat in vara anului 2003 organizarea primului concurs, MBA Flair, care a ajuns in acest an la a saptea editie si face parte din World Flair Association Grand Slam Tour inca din 2008, fiind singurul cu aceasta recunoastere in Romania.

In acest an, bugetul total al organizarii evenimentului s-a ridicat la valoarea de 30.000 euro, cu 10.000 de euro mai putin fata de anul trecut, iar premiul cel mare a fost de 4.000 de dolari, jumatate din suma oferita in 2008.

Castigatorul concursului, cel care a obtinut 4.000 de dolari, a fost Danilo Oribe din Uruguay, castigatorul de anul trecut al concursului si vice-campion mondial, in timp ce Luca Valentin a fost desemnt cel mai bun barman roman.

De asemenea, finala evenimentului a fost organizata, ca in fiecare an, de Bar Academy si transmisa live in totalitate pe mediafatada din centrul Bucurestiului, Cocor Media Channel.


Inapoi la articol

Setari Cookie-uri