3 / 5

Petreceri in mall-uri

Baneasa Shopping City sarbatoreste de Halloween printr-o serie de evenimente care au inceput weekend-ul trecut cu evenimente speciale pentru copii si promotii pentru clienti. Activitatile dedicate acestei sarbatori continua intre orele 12:00-20:00, iar petrecerile costumate de Halloween vor avea loc sambata si duminica in intervalul orar 16:00-18:00. Copiii sunt invitati sa vina la locul special amenajat pentru ei, unde ii asteapta numeroase surprize si premii.

De asemenea, Baneasa Shopping City a pregatit in aceasta perioada oferte promotionale pentru toti clientii sai. Astfel, in perioada 24 octombrie - 01 noiembrie, cu saculetul magic cu discount-uri, care poate fi luat de la biroul de informatii din cadrul centrului comercial, se pot face cumparaturi cu reduceri speciale din magazinele pentru copii: Debenhams, Ecco, Okaidi, Champion, Sergent Major, Kanz, Pablosky, Gap, Du Pareil au Meme si Next.

Cupoanele vor putea fi folosite pana la data de 3 noiembrie pentru achizitionarea diferitelor produse din magazine, dar si pentru a castiga la alegere unul din premiile vrajitoresti: un set special de colorat si un ghiozdan, cu bonuri de 100 de lei, sau un skateboard si o minge de fotbal cu bonuri de peste 200 de lei.


Inapoi la articol

Setari Cookie-uri