4 / 5

Excursii suplimetare

Manastirea Sfanta Ecaterina si Dahab - Plecare dimineata devreme spre Muntele Sfanta Ecaterina, situat la 350 km. Vizita in manastire urmata de pranz si program liber pentru cumparaturi la Dahab.

Abo Ghaloum Safari/Dahab - Safari de o zi, cu posibilitate de plaja si snorkelling pe teritoriul Parcului National Abou Ghaloum. Pranz in cort beduin, plimbare in orasul Dahab cu posibilitate de cumparaturi, intoarcere la hotel.

Ras Mohammed - Excursie cu vaporul in renumitul Parc National. Plaja si pranz pe Yolanda Beach, posibilitate de scufundari la mica adancime.

Excursie cu vaporul - Excursie de o zi cu vaporul pe ruta Ras Mohammed – Tiran, cu posibilitati de scufundari la mica adancime, pentru admirarea coralilor, pranz. Vapor cu fund de sticla - Program de aprox. 1,5 ore, recomandat pentru cei pasionati de fotografiere. Lumea mirifica a marii isi va deschide portile in fata ochilor dumneavoastra.

Delfin-show - Dolphinella - Program de prezentare cu delfini (apox. 2 ore) langa El Hadaba, cu transferuri. Recomandat in special pentru familii.

Cina in stil beduin - Cina cu luminari intr-un cort beduin. In adancul desertului vizitarea unui sat de beduini, program folcloric cu dans, muzica, sisha, apus de soare fermecator.

Beach Buggy - Program de aprox. 2 ore in desert cu soferi experti. Oprire scurta pentru a admira rasaritul sau apusul de soare, racoritoare si ceai intr-un sat de beduini.

Safari Kanyon - Safari in canyonul colorat, plimbare, plaja pe Nuweiba Beach, vizita la Dahab, pranz, intoarcere la Sharm El Sheikh.

Scufundari - Program cu vaporul, scufundari in Marea Rosie pentru toate categorile: incepatori, avansati, cu certificat.

Sursa: Lazy

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri