5 / 6

Destinatii exotice

Revelion 2010 in Australia, 3.596 euro, 10 nopti

Sydney - Cairns - Melbourne
27.12.2009 - 09.01.2010

Australia, "Capatul pamantului" sau "Down Under" pare de neatins. Cea mai mare insula sau cel mai vechi continent al pamantului, este un loc cum nu mai exista altul. Timp de doua saptamani veti descoperi acest tinut, de la Sydney si Melbourne in sud pana la Marea Bariera de Corali, in nord.

Puteti petrece Revelionul pe plaja, in plina vara, in timp ce la noi este iarna si veti trece in noul an printre primii pe glob alaturi de milioane de oameni, localnici sau turisti. Si mai mult de atat, veti vedea cu ochii dumneavoastra feeria focurilor de artificii trase de pe Podul din Sydney. Dar Australia inseamna mai mult decat Sydney.

Top 3 Australia
-Snorkeling sau scufunari la Marea Bariera de Corali, Cairns
-O poza alaturi de prieteni la 135m deasupra apei, pe Harbor Bridge, Sydney
-10 minute de zbor cu elicopterul deasupra oceanului pe Great Ocean Road, Melbourne

Revelion in Dubai, 1.065 euro, 7 nopti

27 Decembrie - 04 Ianuarie

Plaje minunate si curate, cu soare garantat tot timpul anului, completate de hoteluri de lux (Burj Al Arab - cel mai inalt si luxos hotel din lume), magazine duty free, un oras in care va puteti delecta cu delicioase specialitati culinare, toate acestea fac ca Dubaiul sa fie preferat de foarte multi atunci cand vine vorba de concediu si chiar de petrecerea `lunii de miere`.

Al doilea oras ca marime, dupa capitala Abu Dhabi, Dubai-ul este cel mai important oras comercial al Emiratelor Arabe Unite si principalul centru de afaceri si de turism al Orientului Mijlociu.



Inapoi la articol

Setari Cookie-uri