2 / 7

Viata in hotel: Avantaje si dezavantaje

Oaspetele Carol Parc este pentru a doua oara in Bucuresti si a ajuns sa numeasca hotelul “casa noastra din Romania” deoarece aici a gasit conditiile pe care le cauta pentru a locui o perioada indelungata departe de casa.

“Cand am inceput sa cautam in 2008 un hotel cu care sa incepem o discutie despre cele 4 luni de stat in Romania, lista noastra de conditii era foarte lunga: cautam un hotel central, in apropierea unui parc si a unui centru comercial, care sa ne ofere o camera cu bucatarie si cu patut, la care sa se adauge toate celelalte: trezire, curatatorie, housekeeping, Internet, preluare mesaje, parcare, room-service sau concierge".

Fiind un hotel de tip boutique, ii place la Carol Parc ca nu este nevoit sa strabata holurile unui hotel mare, este linistit, discret si cu un grad de securitate ridicat.

In acelasi timp, apreciaza saloanele si spatiile hotelului in care isi invita partenerii pentru diferite intalniri si marturiseste ca beneficiaza de reduceri la toate serviciile oferite de hotel, restaurantul functioneaza 24 h/24 h si au cateva avantaje de care se bucura gratuit - locul de parcare, cusut, Internet, presa de limba germana.

“Odata am avut nevoie de traducerea unor documente de pe o zi pe alta si le-am primit in doua ore, iar sotia mea este incantata de biblioteca si de bicicletele pentru ea si pentru baiatul nostru, pe care le folosesc des in parcul de vizavi. De asemenea, si-a facut din bucatarul-sef al restaurantului un amic de la care a primit cateva secrete de gatit”.

De cand stau in hotel, cunosc fiecare membru al personalului, iar angajatii ii cunosc pe ei, aspect foarte important pentru confortul personal, intrucat stiu cui sa se adreseze in diferite momente.

Atunci cand se gandeste insa la serviciile pe care si le-ar dori si nu le gaseste la hotel, ii vin in minte o piscina si un centru spa, insa spera sa se bucure de ele cu ocazia urmatoarei vizite in Romania.

In acelasi timp, oaspetele hotelului declara ca unul dintre principalele dezavantaje ale acestui stil de viata, atunci cand este impus de o anumita activitate, este faptul ca presupune costuri mari, fie ca se desfasoara intr-un apartament inchiriat pe termen lung sau intr-un hotel.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri