3 / 10

Sylvia Petre, CEO Carol Parc Hotel

Sylvia Petre, proprietara hotelului de tip boutique Carol Parc, marturiseste ca, in opinia sa, un film bun trebuie sa aiba in primul rand mesaj, insa acel mesaj sugerat, nu strigat, subtil, care sa o provoace sa il descopere.

“In ultimul timp, pentru ca viata a devenit foarte imprevizibila, obositoare sau usor de speriat, ma incanta in mod special filmele de comedie, acelea care nu sunt insa ridicole. Imi place sa rad si sa pot viziona cu copiii mei filmele. La cat de putin timp am pentru ei ei, acest aspect este foarte important pentru mine”, marturiseste Sylvia Petre.

In opinia sa, un film distins cu premiul Oscar nu este neaparat un film bun, insa considera ca este interesant sa compari ce iti place cu ce cred altii ca e bun. Un exemplu pe care ni-l da in acest sens este filmul “Le Concert”, regizat de Radu Mihaileanu, un film care i-a placut enorm si care nu a fost luat in calcul pentru Oscaruri.

Dintre filmele nominalizate in acest an la premiile Oscar nu a vazut decat “Avatar” si “Up in the Air”, asa ca ii este greu sa se pronunte cu privire la care ar trebui sa castige marele premiu.

“Avatar nu mi-a placut; filmele de actiune combinate cu SF nu ma incanta deloc. Up in the air a fost amuzant, putin superficial poate, dar bun de entertainment, cu cei doi actori principali foarte buni si o tema a vremii noastre: cat de mult timp avem sau nu si cum il impartim intre munca si viata privata”.

In ceea ce priveste castigatorul pentru Cel mai bun actor in rol principal, proprietara Carol Park Hotel il prefera pe George Clooney, insa, in privinta actritelor, ii este mai greu sa se decida intre Sandra Bullock si Meryl Streep.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri