9 / 10

Roxana Dumitru, managing director la Leo Burnett

Roxana Dumitru(foto), managing director la Leo Burnett marturiseste ca este foarte subiectiva in aprecieri astfel ca, pentru ea, un film bun este acela care o emotioneaza, care o face sa se transpuna in pielea personajului principal si sa traiasca filmul cu toata fiinta, sa se implice in actiune si sa sufere de ceea ce "i se intampla".

Pasionata de filme, Roxana Dumitru priveste intotdeauna festivitatea de decernare a Premiilor Oscar in direct, iar in ceea ce priveste nominalizatii din acest an la Oscar, filmul ei preferat este Avatar, pentru castigarea trofeului la categoria Cel mai bun film.

"Avatar este un film realizat in mod spectaculos, care te impresioneaza. Ideea din film este insa foarte ciudata, futuristica dar nu te implica atat de mult cum o face, de exemplu, Star Wars", este de parere Roxana Dumitru.

La categoria Cel mai bun regizor il prefera pe James Cameron, regizorul filmului Avatar, despre care crede ca este meticulous, atent la detalii si care reuseste sa creeze suspans si tensiune.

In ceea ce priveste premiul pentru cea mai buna actrita in rol principal, preferata Roxanei Dumitru este Sandra Bullock, pentru rolul din The Blind Side - "a fost senzationala, a patruns atat de bine in pielea personajului incat parea ca apartine de acolo, de acea viata a ei" - iar George Clooney merita, in viziunea sa, premiul pentru cel mai bun actor in acest an, pentru Up in the Air - "mi se pare cel mai bun rol al sau dintotdeauna".








Inapoi la articol

Setari Cookie-uri