4 / 5

Sfaturi pentru cei care vor sa inceapa un business in domeniu

Irina Petrescu:

“Datorita unei usoare scaderi la achizitiile imobiliare ( terenuri si cladiri ) consider ca marii dezvoltatori de proiecte spa si investitorii romani au reale oportunitati de construire a unui business solid si pe termen lung in domeniu. Sigur ca tehnologia, know-how-ul, dar si implementarea unui concept creativ si unic, sunt elemente esentiale, care pot defini o afacere de succes pe acest segment de piata”.

Liliana Paraipan:

“Inchiderea unor centre spa in 2009 nu trebuie sa descurajeze pe cei care doresc sa investeasca in domeniu, ci doar sa-i faca sa inteleaga ca o astfel de afacere solicita mai multe ingrediente ale succesului. Inainte de orice este obligatoriu sa existe un concept si o plannificare financiara bazata pe realitatile pietei romanesti actuale, iar punerea in practica a conceptului trebuie sa se faca in mod profesionist, de catre profesionisti”.

“Criza are oportunitatile ei daca stii sa le observi si, da, cred ca are sens sa investesti intr-o piata care, cu siguranta, va creste in anii urmatori.

“Cred ca relaxarea este cuvantul de baza in 2010 si, de asemenea, as miza pe calitatea superioara a serviciilor”.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri