10 / 11

Manuela Plapcianu isi petrece Pastele la poalele Pietrei Craiului

Manuela Plapcianu conduce de mai bine de un an afacerea Artmark, cea mai mare casa de licitatii de arta din Romania, dupa ani buni in care a ocupat pozitii de top in banking, in institutii precum ABN Amro, Citibank sau Bancpost.

In acest an, CEO-ul Artmark isi va petrece scurta vacanta de Paste impreuna cu parintii, undeva "departe de lumea dezlantuita", la poalele Pietrei Craiului, dupa ce anul trecut a petrecut Sarbatorile Pascale acasa, cu copiii ”si cu o sete mare de normalitate”.

In ceea ce priveste obiceiurile specifice perioadei, ea declara ca nu are o lista de bucurii obligatorii, insa marturiseste ca se bucura de acest moment si se mira ca in fata oricarei taine.

”Am ragazul de a fi recunoscatoare pentru toate lucrurile mici sau mari care ma tin in viata. Ascult cu mult drag, de fiecare data altfel, Reqviemul lui Mozart si pagini simfonice din nesfarsitul Johan Sebastian Bach. Sarbatoresc ca din nou a venit primavara cu muguri, frunze si tamaioare, ascund daruri in gradina, prin locuri greu de imaginat, care de fiecare data sunt gasite si bucura oameni foarte frumosi si foarte dragi mie”, adauga Manuela Plapcianu.

Totodata, ea isi exprima regretul pentru faptul ca nu are ragazul sa simta cu adevarat venirea Pastelui si aproape ca sarbatoarea o ia prin surprindere de fiecare data. Totusi, isi gaseste timp sa pregateasca gradina, framanta aproape ritualic painea pentru masa de duminica, inroseste oua si lasa pentru ultima clipa darurille ce urmeaza sa le ofere celor dragi.

In ceea ce priveste suma pe care o va cheltui in acest an cu ocazia acestei sarbatori, Manuela Plapcianu considera ca, cel mai important de mentionat este cadoul pe care si-l va face in acest an: o pictura de Paul Neagu.





Inapoi la articol

Setari Cookie-uri