3 / 7

Ruxandra Voda, corporate affairs manager Cosmote

Atunci cand vine vorba de mediu, Ruxandra Voda (foto), corporate affairs manager Cosmote, considera ca singura metoda de a-i responsabiliza pe cei din jur este sa le oferi un exemplu prin propriile actiuni.

„Printre micile initiative personale prin care incearca sa protejez mediul se numara: reciclez selectiv hartia si plasticul la birou si acasa, incerc sa folosesc transportul in comun atunci cand am ocazia, am ales pentru acasa aparate electrocasnice cu consum cat mai redus de energie, am grija sa sting lumina si apa cand nu le mai folosesc, scot din priza aparatele electrice imediat ce nu mai am treaba cu ele si incerc sa imprim si prietenilor mei o atitudine eco friendly”, spune Ruxandra Voda.

In ceea ce priveste masurile luate in cadrul companiei, Cosmote a lansat in august 2008 programul intern Green Office, prin care se urmareste educarea si implicarea angajatilor in activitati care sa reduca impactul companiei asupra mediului.

Programul se bazeaza pe reducerea consumului de energie si de apa, reutilizarea si reciclarea materialelor din plastic si hartie. In acest sens au fost amplasate recipiente speciale pentru colectarea selectiva in fiecare birou.

Consider ca grija pentru mediu incepe din propriul birou, pe care ni-l dorim unul cat mai <verde>”.

In cifre, Green Office 2009 a insemnat 2 tone de hartie si aproape 650 kg de plastic si reducerea consumului de apa si de energie cu 10% fata de 2008.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri