5 / 6

Andreea Ionescu, ConsultWare: Design Yourself

Editura Publica a lansat in piata o seama de titluri foarte interesante in aceasta vara, dar nici cele mai vechi nu sunt de trecut cu vederea. Cu toate acestea, pentru perioada de vacanta, „timp in care iti scoti afacerile din minte si incerci sa revii la tine si la cei dragi”, Andreea Ionescu (foto), proprietara ConsultWare, recomanda „Design Yourself”, de Karim Rashid.

„E foarte interesant sa vezi cum scrie Karim Rashid, dupa ce ai vazut ce obiecte a conceput. Acest extraordinar designer a ajuns, pe calea profesiei, la concluzii similare cu ale invataturilor sufi sau budiste despre perfectiunea personala”, adauga Andreea Ionescu.

Mai mult decat atat, ea considera ca aceasta carte nu te invata, ci iti propune cai spre redobandirea armoniei, iar intr-un mediu care ne asalteaza zilnic cu disonante, este important sa ne gasim clipa de liniste, de reconectare cu noi insine si de regandire a traseului sinuos pe care il parcurgem.

„Ca pe majoritatea cartilor de business pe care le publica Publica, am citit cartea asta imediat dupa aparitie. Am facut-o cadou de Craciun echipei pe care o conduceam la acea vreme. Am daruit-o prietenilor care aveau, evident, nevoie de ea si, in fine, m-a ajutat sa-mi conturez consultanta de brand personal. E o carte scrisa cu sufletul, in care sa iti bucuri privirea si care sa iti ramana in inima”, conchide proprietara ConsultWare.



Inapoi la articol

Setari Cookie-uri