2 / 8

Cand lucrezi in turism cuvantul de ordine este "acum"

Sorin Stoica (foto), CEO Eturia, marturiseste ca intodeauana a fost o persoana care a incercat sa le faca pe toate in acelasi timp. Insa, el nu vede ca pe un atu faptul ca nu este foarte organizat sau ca nu se tine cu strictete de un program, chiar daca iese cu bine din toate situatiile limita.

Daca nu as fi fost asa cred ca nu as fi putut sa tin pasul cu ritmul in care m-au solicitat afacerile mele si mai ales cu ritmul cererilor pe care le primesc in fiecare zi de la oamenii din jurul meu, clienti sau terti”, considera Stoica.

Cu toate acestea, CEO-ul agentiei de turism Eturia spune ca, in ceea ce priveste telefoanele, este mai restrictiv, astfel ca, daca este angajat intr-o discutie, scrie un mail important, studiaza acte contabile sau oferte, amana telefonul si incearca sa revina imediat ce se elibereaza.

“Daca insa telefonul este foarte important atunci citesc mailul, vorbesc la telefon, semnez o hartie. Cum spuneam, sunt multitasking”.

De asemenea, Sorin Stoica spune ca si-ar dori sa-si schimbe stilul de lucru, sa fie mai linistit, mai echilibrat, sa stie de la prima ora pana seara ce va face dar s-a obisnuit asa si ii este dificil sa se linisteasca acum, dupa 12 ani de ani agitati in campul business-ului din Romania. In plus, nu vede posibilitatea de a-si schimba stilul de lucru din acest punct de vedere in urmatorii doi ani, dat fiind situatia economica in care ne aflam si care il solicita sa gaseasca solutii pentru ca business-ul Eturia sa treaca cu bine de aceasta etapa.

“Asta sunt, asa m-am obisnuit si ritmul acesta mi l-a imprimat cu precadere piata in care am activat, retailul GSM , care era intotdeauna in plina forfota si activitate, iar de cand sunt in turism cuvantul de ordine este ACUM asa ca sanse sa ma schimb sunt foarte putine”.

Mai mult decat atat, el considera ca stilul de lucru tine in primul rand de maniera in care o persoana se raporteaza si se implica in job-ul pe care il are, de pozitia pe care o ocupa si implicit responsabilitatile pe care le are si, nu in ultimul rand, de firea si personalitatea fiecaruia.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri