3 / 8

Bogdan Enache, TNT: "Nu agreez timpii morti"

Pentru Bogdan Enache (foto), country manager TNT Romania, prioritizarea si delegarea sunt doua elemente-cheie pentru organizarea proiectelor si sarcinilor. Astfel, acorda o atentie marita celor care au un grad de prioritate mare, insa considera ca in pozitia in care se aflu, capacitatea de a lucra la mai multe proiecte simultan este esentiala, iar in ceea ce priveste mail-urile si telefoanele prefera sa raspunda imediat ce le primeste, in limita posibilului.

“Sunt o persoana activa, dinamica. Nu agreez timpii morti si consider ca in business este nevoie de promptitudine si viteza de reactie rapida. Nu m-as simti confortabil cu un alt stil”, adauga Bogdan Enache.

De asemenea, el crede ca in orice e loc de mai bine si nu trebuie niciodata sa incetam sa lucram la imbunatatirea personala, insa nu poate vorbi in acest moment de o schimbare in ceea ce priveste stilul de lucru. Isi doreste doar sa mentina nivelul de eficienta care ii permite un echilibru sanatos intre viata profesionala si personala.

“Cred ca pe masura ce inaintezi in ierarhie si complexitatea postului creste (indiferent de domeniul de activitate), capacitatea de a rezolva mai multe sarcini simultan devine mai importanta”, conchide Enache.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri