3 / 4

Nu putem onora la fel de multe comenzi intr-o zi ca orice alt salon

In ceea ce priveste tarifele pe care le practica saloanele mobile, acestea sunt comparabile cu tarifele medii practicate de saloanele din zonele semicentrale ale Capitalei, insa calitatea produselor poate fi superioara.

Iar daca Ana Batca este de parere ca principalul avantaj competitiv pe care il aduce pe piata este acela ca nu se asteapta la coada, aspect esential pentru o femeie de afaceri sau pentru o angajata intr-o multinationala, ea identifica si un dezavantaj: „Nu putem onora la fel de multe comenzi intr-o zi ca orice alt salon. Asta pentru ca dureaza uneori, cand este trafic, si cate o ora si jumatate pana ajungem. De aceea cel mai mult, intr-o zi, am onorat 8 comenzi”.

Si Alina Sava sustine ca preturile sunt cat se poate de reale in raport cu produsele si timpul acordat, intrucat un machiaj poate sa dureze de la 30 de minute pana la o ora, in functie de fiecare cerere: „Preturile variaza intre 90 lei si 250 lei in cazul machiajelor pentru ocazii speciale”.

Atunci cand vine vorba de planuri, Ana Batca spune ca pe termen scurt, se concentreaza pe promovare pe site-urile de socializare sau prin intermediul pliantelor.

„Nu urmarim realizarea unui profit semnificativ timp de un an. Tot ceea ce am incasat pana acum a fost reinvestit in produse nou aparute pe piata. Planurile noastre de viitor includ multe alte noi servicii precum masajul facial, cursuri de beauty, comert online de produse cosmetice si multe”.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri