3 / 10

Piesa de teatru "Ich clown" la Centrul National al Dansului Bucuresti

Centrul National al Dansului Bucuresti (CNDB) gazduieste duminica, 21 noiembrie, piesa de teatru “Ich clown” - de Sorin Poama si Vera Ion, prima productie a platformei "Scrie despre tine".

Autorii textului “Ich clown” au ales sa isi scrie si apoi sa isi joace propria poveste pornind de la o situatie cu care au fost confruntati in decizia de a pleca din Romania.

Adi e un tanar actor roman fara job, bani sau proiecte pentru viitor. Traieste intr-o fosta agentie imobiliara, inchiriata in Bucuresti. Dupa ce prietena lui il paraseste pentru ca nu are “nimic sigur”, Adi se decide sa faca ceva pentru a-si schimba viata. Impreuna cu prietenii sai William si Dragos, face un plan de a pleca prin Europa, imbracati toti trei in clowni.

Spectacolul “Ich clown” este primul eveniment din cadrul platformei “Scrie despre tine” si va functiona ca un exemplu al metodei pe care vrem sa lucram - pornind de la povesti reale, documentand vieti ale oamenilor din Romania anului 2010.

Duminica dupa spectacol, vom lua legatura pentru a programa atelierul "Scrie despre tine"- pentru ca vrem sa oferim un cadru normal si relaxat in care oamenii sa isi poata povesti experientele. Pentru ca vrem sa invatam unii de la altii si sa ne dezvoltam impreuna capacitatea de a articula si reprezenta texte despre lumea in care traim.

21 noiembrie, ora 19.00, Sala Ronda
Ich Clown
De: Sorin Poama si Vera Ion
Regia: Vera Ion
Cu: Sorin Poama, Andrei Serban, Alex Potocean, Ilinca Harnut, Iulia Verdes, Vera Ion
Participare video: Victoria Cocias
Scenografie/Multimedia/Costume: Andrei Ionita, Tania Cucoreanu, Antonela Vulpe


Inapoi la articol

Setari Cookie-uri