3 / 8

Crowne Plaza: Bal mascat in Noaptea de Anul Nou

Bufet cu salate

Pahare cu clesti de crab si sos cocktail duo, creveti si avocado, spuma de somon si caviar

Preparate la minut

Stridii proaspete, midi verzi din Noua Zeelanda, mignonette, salsa ponzu, lamaie si sare de mare
Creveti Dim Sum, Porc Mu Shu, Pachetele de primavara Vietnameze
Terine cu Foie Gras si paine cu nuci, gem de pere si marmelada de mango
Inghetate si clatite

Platou cu peste proaspat
Picioare de crabi regali, clesti de crabi de Alaska
Platou asortat
Curmale umplute cu branza si prosciutto

Preparate calde

Supe calde
Pulpa de mistret , sos de mere si coacaze rosii
Pasta station
Somon Coulibiac cu sos de icre de somon
Ravioli cu creveti, chimen si sos de homar
Porc afumat cu mere caramelizate si stafide
Medalion de ren cu legume radacinoase
Coasta de vita cu usturoi si hrean

Deserturi

Felii de fructe asortate
Egg Nog (cu sau fara alcool)
Mere caramelizate
Jeleu de fructe
Smochine si curmale umplute cu ciocolata
Spuma de ciocolata alba si neagra
Tort de capsuni sau de citrice
Fantana de ciocolata cu “frigarui” de fructe
Bar international

Pret: 600 lei/persoana
In perioada 24 decembrie – 3 ianuarie sunt disponibile si tarife special pentru cazare: 224 lei/camera

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri