4 / 8

Trei petreceri la Hilton

Restaurantul Roberto’s

Restaurantul Roberto’s sarbatoreste venirea noului an intr-o atmosfera clasica, sarbatorind tineretea vesnica prin muzica nemuritoare a Italiei: Sophia Loren alaturi de cea mai buna mancare italieneasca. Petrecerea va fi intretinuta cu muzica live a trupei de cover-uri. Invitatii vor asista la un show live de paste si vor servi din bufetul glamour al Sophiei cu antipasti, fel principal si desert dar si din bufetul de Serbetto ce va fi servit cu specialitati alcoolice.

Pret: 750 lei /persoana
Se poate opta pentru un pachet de cazare de 895 lei/persoana ce contine petrecerea de Anul Nou din restaurantul Roberto’s, cazare de 31 Decembrie, dar si mic-dejunul servit in camera pe data de 1 ianuarie.

Café Athenne

Café Athenee intampina venirea noul an intr-o atmosfera stralucitoare. Animata de un Dj, un talentat saxofonist si un indemanatic percutionist. Invitatii vor avea la dispozitie un bufet cu finger-food cald si rece cu desert, bauturi alcoolice si racoritoare.

Pret: 350 lei/persoana si se adreseaza doar adultilor.

English Bar

Pentru ca noaptea sa fie plina de stralucire, in English Bar va fi organizata o petrecere disco de unde nu vor lipsi ritmurile clasice ale anilor ’80 mixate de catre un Dj. Meniul English Bar va fi cel obisnuit, a la carte. Noaptea disco in English Bar se adreseaza clientilor fideli

Intrarea este libera.
Este necesara prerezervarea meselor.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri