1 / 5

Noua gaselnita in organizarea muncii: DevOps

Acest acronim defineste intensificarea colaborarii intre doua domenii distincte, respectiv cel de dezvoltare si cel operational, adica inginerii de software si specialistii IT. Teoretic, activitatile dezvoltatorilor de software si cele ale arhitectilor de sisteme IT erau diferite, insa situatia s-a schimbat in multe companii. Asta s-a intamplat si in marketing, domeniu care reuneste ariile de programare si management de sistem.


Prin agregarea celor doua domenii, se realizeaza o integrare de marketing pe verticala, care reuneste surse de date disparate cum ar fi inventarele, datele din vanzari si cele din marketing.


Acest trend este foarte popular in companiile de IT, insa agentiile de publicitate raman deocamdata la un alt nivel. "Multe dintre ele sunt slabe ca jucatori pe piata tech, insa agentiile incep sa isi diversifice resursele de management in domeniul tehnologiei", a declarat Chick Foxgrover, care conduce departamentul digital in cadrul Asociatiei Americane a Agentiilor de Publicitate.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri