1 / 6

Peter Drucker, parintele managementului corporatist modern (care

Peter Drucker, parintele managementului corporatist modern (care a murit in 2005, la varsta de 95 de ani), spunea ca oamenii ii zic guru pentru ca nu stiu cum sa desparta pe litere cuvantul “sarlatan”. Revista britanica Management Today scria despre Tom Peters, cel mai cunoscut succesor al lui Drucker, ca este 50% geniu si 50% artist al vorbariei goale.

Se poate spune, deci, ca “guru” este un concept evaziv, poate chiar iluzoriu. Dar atunci cand il atasam unei conferinte si il promovam unui target format din top managementul din multinationale, putem vinde locuri in sala cu 500 de euro de persoana. Romanii au devenit in ultima vreme tot mai receptivi la invataturile guru, dovada si numarul mare de evenimente programate pentru acest sezon.

In urmatoarele doua luni, salile de conferinta din hotelurile bucurestene vor fi rezervate pentru invitati ca Jack Welch, Lane Keller, Des Dearlove si Stuart Crainer – guru ai businessului, brandingului sau, in ultimele doua cazuri, analisti ai conceptului de guru.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri