5 / 6

Cate televizoare 3D se vor vinde in lume in 2010?

Piata de televizoare 3D nu va creste semnificativ in acest an dupa ce multi consumatori ezita inca sa cumpare astfel de tehnologii din cauza lipsei de continut 3D, a pretului ridicat si a nevoii de a purta ochelari speciali.

De altfel si estimarile in legatura cu vanzarile de televizoare 3D sunt foarte diferite. In timp ce specialistii companiei de cercetare DisplaySearch spun ca anul acesta se vor vinde 1,2 milioane de exemplare, analistii de la iSupply considera ca in 2010 vanzarile vor ajunge la 4,2 milioane de unitati.

Conducerea Samsung, liderul pietei in privinta vanzarilor de televizoare cu ecran plat, isi doreste sa vanda 2 milioane de televizioare 3D la nivel mondial in 2010.

LG Electronics, al doilea producator mondial de televizoare, vrea sa vanda un milion de televizoare 3D in acest an, dintr-o piata pe care a estimat-o la 3,8 milioane unitati.

Sony, compania care se lupta cu LG pentru locul al doilea pe piata, vrea sa vanda 2,5 milioane de televizoare 3D pana in martie 2011, iar cei de la Panasonic vor sa vanda un milion de exemplare in 2010.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri