2 / 6

Job description – analist piete de capital

Meseria de analist este dinamica, dar, pe cat de frumoasa, pe atat de solicitanta, in opinia Andreei Ciobanu, care crede reteta succesului este simpla si poate fi generalizata: aptitudinele unei persoane, capacitatea de adaptare, sustinute de un inceput bun, dar si faptul ca a fost la locul si momentul potrivit au ajutat-o in ascensiunea din cariera.

“Este o meserie solicitanta, imi ocupa mult timp, insa depinde foarte mult si la ce proiect lucrez. Cred ca reteta succesului unei persoane pe plan profesional tine de mai multi factori, si anume, atat de aptitudinele persoanei respective si de vointa acesteia de a se adapta si dezvolta in mod continuu, dar cred ca foarte mult conteaza si un bun start in cariera si norocul de a fi in momentul potrivit la locul potrivit. Cred ca aceasta a fost si reteta succesului pentru mine”, ne-a spus Andreea Ciobanu.

Tanara analist nu are modele, in schimb exista oameni pe care ii admira si de la care a avut de invatat. La intrebarea aceasta, Razvan Pasol, seful Intercapital, este prima persoana amintita de Ciobanu. ”Am avut foarte multe de invatat de la Razvan Pasol. Desigur, sunt oameni in acest domeniu pe care ii admir mult, cum ar fi Warren Buffet”, enunta analista.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri