3 / 6

Cum investeste tanara analist

Natura meseriei si interconexiunile cu domeniul pietei de capital au facut-o pe Andreea sa isi deschida un cont de tranzactionare, mai ales ca debutul si l-a facut ca broker.

Analiza fundamentala este cea mai importanta, in specialistului Intercapital, desi nu trebuie neglijata nici analiza tehnica, in anumite momente. De asemenea, contextul intern si international este foarte important intr-o decizie investitionala.

“Am deschis un cont de tranzactionare si ma bazez pe propriile analize. Din analiza tehnica ma folosesc mai mult de graficele simple, insa nu o folosesc in toata profunzimea ei. In schimb, analiza fundamentala este foarte importanta pentru mine, fiind practic baza de pornire. Analizez o companie din punct de vedere fundamental si o aleg daca are indicatori buni si perspective de crestere pe termen lung. De asemenea, trebuie sa se tina cont si de contextul intern si de cel international si de performantele macroeconomice, mai ales avand in vedere corelarea dintre burse in ultima perioada”, a mai explicat Andreea Ciobanu.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri