2 / 10

Millennium Bank: Campanie de comunicare

Millennium Bank este ultima banca care a anuntat la inceputul acestei saptamani ca ofera dobanzi de pana la 16% pentru depozitele in moneda nationala si 6,50% la depozitele in moneda unica europeana pentru perioade de pana la 12 luni.

Banca promoveaza economisirea prin intermediul unei campanii de comunicare dedicata depozitelor.

Millennium Bank ofera depozite in lei, euro si dolari americani, cu diferite termene intre o luna si 12 luni. Dobanda anuala pentru lei variaza de la 15% la 16%, iar dobanda pentru euro se situeaza intre 5,50% si 6,50% pe an, in functie de durata depozitului.

Clientii bancii beneficiaza de gratuitate in ceea ce priveste deschiderea si administrarea depozitului si au posibilitatea de a face oricand retrageri partiale sau de a denunta in avans depozitul, fara perceperea unui comision penalizator. Dobanda este fixa pana la scadenta/ prelungire automata, este calculata zilnic si platita la scadenta.

Campania de promovare se va desfasura pana pe 22 mai a.c., prin intermediul canalelor TV, print, online si outdoor. Conceptul publicitar este creat de agentia GMP Advertising, iar agentia Initiative Media a intermediat achizitia spatiului media.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri