3 / 4

Credite in moneda in care este si salariul

In actualul context economic, seful departamentului de rezidential al CBRE | Eurisko crede ca este indicat sa-ti alegi cu mare grija proiectul, daca vorbim de locuintele noi, pentru a fi sigur ca se va termina, in cazul in care inca se afla in constructie.

„In plus, este bine ca viitorul cumparator sa amane momentul angajarii unui credit pana cand costurile vor fi mai mici sau sa aiba posibilitatea de a-si negocia dobanda anual, in functie de evolutia pietei”, afirma Dan Dimofte de la DTZ Echinox Iasi. El ii mai sfatuieste pe tineri sa contracteze creditele in moneda in care isi obtin veniturile si sa incerce cat mai mult sa tina sub control cheltuielile.

Cum afecteaza deprecierea leului piata imobiliara

Anul trecut, vanzarile de apartamente din Bucuresti au scazut cu 50% comparativ cu 2007, in total fiind vandute 3.600 de locuinte in proiecte cu peste 200 de unitati fiecare, potrivit unei analize efectuata de Colliers International. Astfel, in ultimele sase luni din 2008, s-au vandut 600 de apartamente in proiecte noi, comparativ cu 3.300 de unitati - vanzari inregistrate in semestrul doi din 2007.


Prin acest articol, Wall-Street incheie campania inceputa in data de 18 februarie. In patru suplimente consecutive, Wall-Street Money a prezentat idei de investitii pentru tineri in piata de capital, forex, asigurari cu componenta investitionala, finalizand astazi cu recomandari in privinta achizitionarii de apartamente.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri