3 / 4

Dezavantajele caselor ecologice

In cazul caselor de lemn, printre dezavantaje se numara riscul atacarii de catre insecte, precum termitele, sau instabilitatea pe care o poate da aceasta casa. “In plus, in cazul unei izolatii prost facute apare riscul de a se auzi toate zgomotele din casa. Un alt aspect care nu trebuie neglijat este faptul ca acest tip de case se bazeaza pe taierea copacilor”, se mai arata in studiul mentionat.

In ceea ce priveste casele pe structura de metal care nu beneficiaza de protectie suplimentara, acestea sunt mult mai sensibile la incendii, iar proiectul de arhitectura trebuie sa respecte reguli mai stricte.

„Spre comparatie, dezavantajele caselor traditionale tin de greutatea proprie mai mare si de spatiul interior care nu poate fi modificat din cauza structurii de rezistenta. In plus, costurile de constructie sunt mai mari decat cele in cazul constructiilor pe structura metalica, iar in ceea ce priveste constructiile din zidarie clasica, santierul pune multe probleme avand in vedere termenul lung de finalizare”, sustin cei de la MagazinulDecase.ro.

Compania Web Content Services, operatorul portalului imobiliar MagazinulDeCase.ro, este controlata de Elena Anghel (50% din actiuni), Malos Matei (22%), Alexandru Dima (18%) si Paul Ghinea (10%), potrivit datelor de la Registrul Comertului.



Inapoi la articol

Setari Cookie-uri