3 / 5

Garsoniera in centrul Timisoarei, cu 200 euro/luna

Pretul chiriilor solicitat de proprietarii apartamentelor cu o camera din centrul orasului Timisoara pornesc de la 190-200 euro/luna. Contra acestei sume sunt scoase pe piata locuinte in zone precum Medicina sau Punctele Cardinale, garsoniere de 30-35 mp, complet mobilate si utilate, potrivit imobiliare.ro.

In aceleasi zone, pentru 230 euro/luna, poate fi inchiriat un apartament cu doua camere, decomandat, cu o suprafata de 49 mp.

Preturi mai ridicate sunt in Piata Unirii, unde un apartament cu doua camere plus birou cu o suprafata totala de 54 mp, situat intr-un imobil istoric este scos la inchiriere pentru 290 euro/mp, spun cei de la imobiliare.ro
Cu 320-350 euro/mp pot fi inchiriate, la Punctele Cardinale sau in zona Medicinei, apartamente cu trei camere, cu o suprafata cuprinsa intre 70 si 80 mp.

Chirii mai ridicate pot fi intalnite in Piata Operei, unde preturile practicate pentru inchirierea unui apartament cu doua camere, confort 1 incep de la 350 euro/luna, iar pentru cele cu trei camere depasesc 400 euro/luna.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri