2 / 5

Mai multi bani din alte canale de distributie

In Romania, fondurile pentru care ING IM face managementul investitiilor local (ING International Romanian Bond si ING International Romanian Equity) sunt cele mai vandute, acestea fiind singurele fonduri care se vand prin programele Unit Linked ale ING Asigurari de Viata si beneficiind astfel de un canal foarte important de distributie.

Dintre celelalte 25 de fonduri inregistrate spre distributie in Romania, cele mai mari active le are fondul ING (L) Invest Euro High Dividend in valoare de aproximativ 1.400 milioane euro, conform datelor furnizate de companiei.

In 2010, aproximativ 50% din fluxurile nete totale in fondurile ING distribuite in Romania au fost generate de vanzarile programelor Unit Linked ale ING Asigurari de Viata.

“Estimam ca acest procent sa scada la 44% in favoarea canalelor de distributie pe care le-am format deja sau le vom forma in cursul anului curent cu diferite institutii bancare din Romania. Estimam ca aproximativ 25% din fluxuri sa fie generate de clienti private banking”, a explicat Tanase.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri