4 / 6

Asseco SEE

Asseco este cotata la Bursa din Varsovia din iunie 1998 si se afla in topul primelor 10 companii de soft din Europa din punct de vedere al capitalizarii de piata (conform Bloomberg). Compania are o capitalizare de 450 milioane zloti polonezi, insemnand 108 milioane euro.

Asseco SEE Romania este parte a grupului Asseco, unul din liderii europeni in domeniul aplicatiilor si serviciilor IT. Asseco este specializata in furnizarea de solutii si servicii catre industria serviciilor financiare si catre sectorul public.

Asseco a preluat in mai 2007, prin intermediul filialei din Romania, cate 70% dintre actiunile companiilor romanesti Fiba Software si Net Consulting pentru 5,85 milioane de euro, respectiv 9,78 milioane euro. In decembrie 2009, Asseco a preluat furnizorul roman de solutii IT Probass, pentru suma de 7,7 milioane euro.

Cu venituri anuale de 800 milioane EUR, Asseco este prezenta in 17 tari din Europa si numara peste 8.000 de angajati.

Asseco SEE acopera regiunea de sud-est a Europei fiind prezenta in 11 tari si avand in componenta sa peste 900 de specialisti in domeniul aplicatiilor si sistemelor IT. Asseco SEE este specializata in furnizarea de solutii si servicii catre industira serviciilor financiare si catre sectorul public avand in anul 2009 venituri de peste 100 milioane de euro.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri