2 / 6

Fenechiu: O gluma de prost gust!

Vicepresedintele PNL Relu Fenechiu a declarat, vineri, pentru Mediafax, dupa anuntul privind castigarea licitatiei pentru pachetul majoritar la Oltchim de catre Dan Diaconescu, ca, din punctul sau de vedere, este vorba despre "o gluma de prost gust" si a adaugat: "Saraca tara!".

"Saraca tara! Haideti sa vedem ca banii acestia (cu care a licitat Dan Diaconescu, n.r.) sunt undeva. Eu ma intreb cand incetam sa mai glumim cu tara asta? Cand incercam sa ne luam in serios. Chiar nu se poate face treaba asta?", a comentat Fenechiu despre privatizarea Oltchim.

Vicepresedintele PNL a aratat ca daca se inseala in privinta "deznodamantului" acestei oferte depuse de Dan Diaconescu, isi va cere public scuze, intrebandu-se totusi, in cazul in care are dreptate, cine va raspunde pentru acest esec.

"Sa dea Dumnezeu sa ma insel! Daca ma insel in ceea ce priveste aceasta oferta, o sa imi cer scuze public, dar eeu sunt convins ca este o gluma de prost gust. Intrebarea mea, daca nu e asa, cineva isi va asuma, oare? Sau pur si simplu se va victimiza, si atat?", a aratat Relu Fenechiu.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri