2 / 6

Conditiile si clauzele prevazute in contract trebuie sa fie pe intelesul clientului

Asigurati-va ca in contractul pe care il semnati nu exista clauze pe care nu le intelegeti sau cu care nu sunteti de acord. De asemenea, verificati sa nu existe clauze ascunse si abuzive care pot duce la situatii neplacute precum imposibilitatea accesarii banilor din cont.

In acelasi timp, aveti in vedere faptul ca trebuie intotdeauna sa incheiati un contract cu o companie de brokeraj, in caz contrar nu aveti niciun control legal asupra fondurilor. Mai mult, contractele incheiate prin telefon nu sunt valabile din punct de vedere legal.

De asemenea, companiile care ofera posibilitatea incheierii unor contracte prin e-mail, fara a solicita clientilor documentele obligatorii conform legislatiei aflate in vigoare, precum o dovada a locuintei si o dovada a proprietatii asupra contului bancar, cel mai probabil nu sunt autorizate, iar aceste contracte nu au nicio valoare legala. In acelasi timp, asigurati-va ca in cadrul contractului sunt mentionate proceduri clare cu privire la returnarea fondurilor la cererea clientilor.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri