3 / 9

Corina Popescu, CEO Electrica (52 de ani)

Valoare de piață a companiei: 4,6 miliarde lei


Numită la data de 1 iunie 2018 pe poziția de Director General al Societății de Distribuție a Energiei Electrice Muntenia Nord, parte a Grupului Electrica, Corina Popescu a preluat din data de 1 noiembrie 2018 și funcția de Director General provizoriu al Electrica SA.


Din data de 1 februarie 2019, Corina Popescu ocupă funcția de Director General al companiei Electrica, pentru o perioadă de 4 ani.


Absolventă a Facultății de Energetică din cadrul Universității Politehnica București, specializarea Electroenergetică, Georgeta Corina Popescu și-a început cariera profesională în cadrul Sucursalei de Distribuție și Furnizare a Energiei Electrice București.


Începând cu anul 2007, Georgeta Corina Popescu și-a desfășurat activitatea în sectorul privat, ocupând funcții importante în cadrul Grupului E.ON România și al Grupului OMV.


În intervalul decembrie 2015 – februarie 2017, Corina Popescu a ocupat poziția de Secretar de stat în Ministerul Energiei, perioadă în care a făcut parte și din Consiliul de Administrație al Electrica SA. Începând cu 1 mai 2017, a fost numită în Directoratul Transelectrica, iar in perioada iunie 2017 – aprilie 2018 a fost Președintele Directoratului Transelectrica.


Foto: Facebook/Corina Popescu

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri