6 / 7

Silvi Enache: Bursa nu e la indemana oricui

Silviu Enache, managerul KD Capital management crede ca interesul majoritatii politicienilor se indreapta catre instrumente mai palpabile, cum este piata imobiliara, desi sunt necesare sume mai mari de bani.

“Oricum investitiile de pe piata de capital nu sunt atat de concrete precum alte oportunitati la indemana politicienilor, instrumentele bursei sunt mult mai abstracte necesitand un efort intelectual pentru o atenta aprofundare a lor, nefiind un instrument atat de facil la indemana oricui”, a declarat, pentru Wall-Street, managerul KD.

Acesta este de parere ca piata de capital nu poate fi mai matura decat restul economiei romanesti, posibilitatile de maturizare fiind date si de gradele de libertate de ordin legislativ oferite de alesii nostri. “La imaturitatea pietei de capital o contribuite importanta au avut si politicienii nostri. Uneori, neincrederea oamenilor politici poate fi de bun augur, poate fi un semnal ca interesele politice nu afecteaza semnificativ acest domeniu”, a conchis Enache.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri