4 / 5

T3 a adus si invingatori

In ciuda trendului descrescator al pietei – doar 65 din companiile incluse in S&P 500 au raportat aprecieri in septembrie si doar 178 au reusit sa incheie trimestrul in crestere – au existat actiuni care au avut performante exceptionale.

Actiunile asiguratorului MBIA s-au dublat in august dupa ce a afisat un profit net de 1,7 miliarde de dolari in al doilea trimestru si venituri operationale de 229 milioane de dolari.

Un alt invingator este producatorul de chip-uri de memorie SanDisk care a urcat circa 40% in 17 septembrie dupa ce a respins oferta de preluare de 5,8 miliarde de dolari din partea Samsung. Actiunile SanDisk au incheiat ultima luna in crestere cu 35%.

Rohm & Haas este un alt invingator al trimestrului al treilea. In data de 10 iulie, Dow Chemical a anuntat ca va cumpara rivalul Rohm & Haas pentru 18,8 miliarde dolari, inclusiv datoriile de 3,5 miliarde dolari in datorii. Titlurile Rohm Haas a incheiat septembrie in crestere cu 51%. Se asteapta ca Dow Chemical sa finalizeze preluarea la inceputul anului urmator.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri