3 / 5

Silviu Enache, KD: Obama a mostenit o zestre dificila

Oricum ar suna asteptarile specialistilor, este clar ca Obama a mostenit o sarcina foare grea, aceea de a salva economia Americii.

Silviu Enache, managerul KD Capital Management (foto), nu crede ca stirea in sine a alegerii lui Obama are vreo influenta directa.

“Depinde foarte mult ce va face in timpul mandatului. Pana la urma, are o sarcina dificila, zestrea pe care a mostenit-o este foarte delicata. Este foarte important ce se va intampla in continuare, cum vor fi abordate problemele economiei si care vor fi prioritatile si strategiile pe care le va aplica”, a declarat acesta.

Pana acum, masurile pe care Obama le-a propus se pare ca au fost suficient de optimiste incat sa atraga majoritatea electoratului de partea sa.

“Mesajele pe care el le-a transmis in campanie despre marirea impozitului pentru cei bogati si dezvoltarea energiilor alternative sunt semnale pozitive. Este foarte interesant pentru noi toti cum va aborda criza financiara si ce solutii va gasi”, a conchis Enache.

Noul presedinte american a mostenit o situatie economica extrem de dificila. Statele Unite se afla in pragul recesiunii si traverseaza cea mai grava criza financiara dupa cea din 1929. In plus, tara este angajata in doua razboaie, in Irak si in Afganistan.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri