2 / 4

Investitorii au fost receptivi la acest nou produs

Desi oferta primara a fondului OTP WiseRO a fost suprasubscrisa, brokerii chestionati de Wall Street au afirmat ca daca ar fi avut loc in schimb un IPO ale unei companii nu s-ar fi bucurat de un asemenea succes.

“Specificul fondului a atras capital si a confirmat faptul ca investitorii sunt interesati de noi produse si au capital. Avem un prim IPO care a avut succes pentru ca reprezinta un produs inovator”, sustine Alin Brendea, directorul casei de brokeraj Prime Transaction.

Marcel Murgoci, director de tranzactionare la Estinvest, este de aceeasi parere adaugand ca investitorii au considerat ca este mai bine ca un fond sa le gestioneze capitalul.

Mesajul transmis de aceasta oferta este ca investitorii sunt pregatiti pentru produse noi, explica Pasol. “Ar fi o mare greseala sa generalizam si sa tragem concluzia ca se poate vinde orice la bursa. Contextul ramane dificil si numai ofertele structurate cu grija pot avea succes. Chiar si asa, demersurile de acest tip nu sunt simple”, afirma el.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri