4 / 5

Stiri asteptate in urmatoarele zile

In prima zi a saptamanii sunt asteptati indicii valorici ai cifrei de afaceri din industrie, ai comenzilor noi si indicatorii de risc bancar, alaturi de centrala riscurilor bancare (credite acordate si angajamente asumate, pondere sue restante in total sume datorate) in Romania.

Marti, alaturi de productie industriala din Uniunea Europeana, se vor afla si indicii productiei industriale si cifra de afaceri in comert si servicii din tara noastra.

Pe 9 septembrie, miercuri, pe plan local se va afisa comertul international cu bunuri al Romaniei, alaturi de increderea consumatorilor din Marea Britanie. In aceeasi zi, Fed va publica sumarul comentariilor asupra conditiilor economice actuale.

Ultimele doua zile ale saptamani vor fi mai plina in evenimente si stiri. Astfel, pe langa indicele preturilor de consum in Romania, joi va avea loc sedinta de politica monetara a Bancii Angliei, buletinul lunar al Bancii Centrale Europene si se va afla deficitul commercial al Statelor Unite ale Americii.

Vineri, 11 septembrie, va aduce balanta de placi a Romaniei, datele finale despre PIB-ul Japoniei, productia industriala,i preturilor de consum, indicele preturilor de productie, vanzarile cu amanuntul in China dar si sentimentul consumatorilor in SUA, date preliminare de la Universitatea din Michigan.




Inapoi la articol

Setari Cookie-uri