3 / 5

Flamingo: Nu stiu daca vom fi suspendati de la tranzactionare

Presedintele Flamingo International, Adrian Olteanu (foto) a declarat ieri ca nu stie daca emitentul va fi suspendat de la tranzactionare.

“Am vorbit cu doi avocati si nu s-a mai intamplat acest lucru pana acum, este o premiera ca o companie listata la Bursa sa intre in insolventa. Unul din ei a spus ca vom fi suspendati din momentul in care anuntam intrarea in insolventa pana la aprobarea efectiva, iar celalalt nu stia exact pe ce perioada”, a explicat el.

Delistarea companiei iese din calcul, nu exista o astfel de intentie a actionarilor.

“Avem o structura de actionariat destul de diversificata. Delistarea se face cand devii o companie inchisa, cu actionar unic. Noi suntem in continuare o companie atractiva prin prisma capitalizarii bursiere relativ mici pentru volumul business-ului”, a mai spus Olteanu.

Contactat de Wall-Street, directorul general al Bursei de Valori Bucuresti, Anca Dumitru, a explicat ca institutia a solicitat o clarificare, deoarece comunicarea nu reflecta situatia exacta.

“Flamingo anunta declansarea procesului de reorganizare judiciara pentru compania Flanco International S.R.L, incepand cu decembrie 2009” se arata in comunicatul remis Bursei.

Anca Dumitru a mentionat ca se vor purta discutii privind situatia acestui emitent dupa clarificarea oficiala a detaliilor. “Vom vedea ce decizii se vor lua”, a mai spus directorul BVB.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri