3 / 4

Vedetele saptamanii trecute

Companii cum ar fi Prodplast, Compa Sibiu, Farmaceutica Remedia sau Turism, Hoteluri, restaurante Marea Neagra au fost cap de afis in ultimele cinci zile dupa randamentele aduse investitorilor, aceastea tranzactionandu-se inca la 25-35% din maximele atinse in 2007.

Actiunile RMAH au castigat peste 20 de procente in ultima saptamana. In ultimul exercitiul financiar profitul net al companiei a fost puternic afectat de provizionale constituite pentru vanzari a caror incasare este incerta, explica analistii Confident Invest.

Titlurile Prodplast au inregistrat o crestere usor mai modesta a cotatiei dupa ce CNVM a stabilit ca pretul in oferta publica de preluare initiata de Florin Pogonaru va fi stabilita de un evaluator independent.

Actiunile EFO se claseaza pe a treia pozitie a topului cresterilor de pret in special pe fondul evolutiei ulterioare publicarii convocatorului AGA si AGEA.

“Printre propunerile conducerii prezente in aceste documente se numara aprobarea transformării sediilor secundare in puncte de lucru, desfiintarea centrelor de profit si a unor puncte de lucru , infiintarea altor puncte de lucru dar si vanzarea Hotelului Restaturant Carmen la un pret minim de 350 mii euro (valoare fara TVA)”, se mai arata in raportul saptamanal al Confident.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri