2 / 4

Buget de marketing - 100.000 de euro

Oficialii Sibex au anuntat ca anul acesta va fi unul varf al campaniei de marketing, fiind planificat un buget de 100.000 de euro, pentru promovare si educare.

Sediul din Bucuresti al bursei este situat pe Bulevardul Magheru, numarul 27, fiind achizitionat de grupul Sibex dupa o investitie de aproximativ 180.000 de euro, suma incluzand si investitiile ulterioare, au explicat oficialii bursei sibiene.

„Noul sediu va fi destinat unor activitati diverse cum ar fi organizarea de conferinte de presa, intalniri deafaceri, seminarii sau cursuri organizate de Bursa din Sibiu, in calitatea sa de organism de formare profesionala atestat de CNVM (cursuri de brokeri, ASIF, control intern, sau de initiere in tranzactionarea derivatelor)”, a mai spus Ancuta.

Presedintele Sibex spune ca s-au izbit de mai multe ori de brokeri care nu cunosc mecanismele pietei derivatelor, prin urmare vor inaspri conditiile de atestare si reatestare a brokerilor, aliniindu-le la standardele internationale.

Pe langa cursurile pentru brokeri si toti ceilalti interesati pe care Sibex le organizeaza si pe care va insista si pe viitor, bursa intentioneaza sa aduca in urmatoarele luni cei mai importanti market-makeri de pe cea mai mare piata de derivate din Europa, Eurex din Frankfurt, pentru a le explica intermediarilor romani ce inseamna si ce beneficii are institutia formatorului de piata.

Vezi ce planuri are Sibex privind piata spot, in acest an

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri