2 / 7

Cum vor evolua titlurile FP in prima zi?

Adi Lupsan: Prima sedinta cred ca va fi si cea mai volatila, urmand ca in urmatoarele sedinte de tranzactionare pretul sa se inscrie intr-un canal bine definit determinat in mare parte de evolutia principalilor indici globali.

Adrian Barbulescu: In prima zi de tranzactionare este de asteptat o volatilitate mai ridicata asta insemnand ca vom avea parte atat de evolutii ample in sus dar si in jos.

Bogdan Ceuca: FP va deschide sedinta de tranzactionare la pretul de 0.6lei/actiune, ulterior vom merge in sus pana la 0.65lei/actiune, iar inchiderea va fi pe minimul zilei 0.55 lei.

Dragos Darabut (foto): Ce se va intampla in primele zile este insa greu de estimat cu acuratete din cauza necunoscutelor privind raportul dintre cerere si oferta. O parte din speculatori au cumparat actiuni la preturi cuprinse intre 0.2 si 0.4 in ultimii doi ani, iar vanzarea lor la niveluri de pret de 0.5-0.6 le-ar aduce un randament intre 50 – 200%. Deci s-ar putea sa asistam la o puternica presiune de vanzare in primele zile de tranzactionare.

Liviu Avram: Ma astept la o volatilitate destul de ridicata pana cand pretul isi va gasi echilibrul intre cerere si oferta.

Andrei Radulescu: Tinand cont si de experimentul BVB din vara anului 2010, dar si de evolutia FP pe piata gri, precum si de evaluarea companiei pe baza mai multor analize, inclin sa cred ca titlul FP va inregistra in prima sedinta oscilatii importante (previzionez un interval 0,4/0,45-0,6 RON).

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri