2 / 9

Sloganul lansarii - "Mandri ca suntem romani"

Peluza stadionului din spatele scenei a fost acoperita cu patru mari panouri pe care a fost inscr'+'iptionat sloganul "Mandri ca suntem romani", dar si un alt slogan: "Votam Victor Ponta presedinte".Toate cele patru panouri contineau motive traditionale populare romanesti.In fata acestei tribune, unde acesul participantilor nu a fost permis, a fost montata scena ampla, acoperita cu mocheta rosie.


In spatele scenei, organizatorii au montat un ecran urias, pe care glisa sigla aliantei PSD-UNPR-PC, din partea careia candideaza Victor Ponta.Acest ecran urias a fost flancat de doua porti, ale caror stalpi constituiau reprezentari in miniatura ale Coloanei Infinitului, opera de arta reprezentativa pentru cultura si traditia romaneasca.Intre stalpii celor doua porti au fost montate, de asemenea, doua ecrane cu mesajul "Votam Victor Ponta presedinte".


Accesul pe stadion a fost permis incepand cu ora 14.00. Traficul rutier a fost restrictionat in zona. Participantii au putut intra pe stadion in baza unul bilet de intrare care continea date despre locul pe care il vor ocupa si pe care era inscr'+'iptionat textul "Victor Ponta presedinte".

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri